Om oss

Städning i Stockholm till företag

Städkompakt är ett auktoriserat miljövänligt flexibelt företag som tillhandahåller kvalitativa lokalvårdstjänster såsom kontorsstädning, butiksstädning, fönsterputs, golvvård, trappstädning, storstädning och byggstädning till rätt pris.

Städkompakt är auktoriserade genom Almega Serviceföretagen och är anslutna till Svenskt Näringsliv och Almega. Vi har avtal med Fastighetsanställdas Förbund, Unionen och Ledarna.

Städkompakt är ett Storstockholmsföretag och finns inte etablerat på någon annan ort. Företagets ledning och majoriteten av arbetsledarna har i genomsnitt 20 års erfarenhet i branschen.

Städkompakts framtida utvecklingsstrategi är att förbli ett mellanstort företag, för att bevara vår flexibilitet, vilket innebär att snabbt kunna anpassa oss efter kundernas behov. Även i framtiden kommer vi att förbli ett Storstockholmsföretag.

Företagets huvudinriktning är att vara medveten om vår roll i näringslivet, att vi är ”Ett serviceföretag”.

Städkompakt präglas av en stark sammanhållning och lojalitet mot företaget och kunder.

Vår affärsidé är: ”Att utföra städ- och rengöringsarbeten på uppdrag av privata företag och offentliga institutioner. Målet är ett långsiktigt och för båda parter ett smidigt och lönsamt samarbete.”

Städkompakt utför kontorsstädning, butiksstädning, fönsterputs, golvvård, trappstädning Städkompakt utför kontorsstädning, butiksstädning, fönsterputs, golvvård, trappstädning

Därför är det viktigt med ett högt kreditbetyg

Vi är mycket stolta över vårt höga kreditbetyg. Det bygger på Bisnodes kreditvärderingssystem som är världens äldsta och mest ansedda. Systemet betygssätter ett företags betalningsförmåga utifrån en mängd beslutsregler. Att driva ett kreditvärdigt företag kräver tid, engagemang och hårt arbete. Vi hoppas att du inser värdet av att anlita, handla från eller samarbeta med ett kreditvärdigt företag.

Städkompakt har ett aktivt miljöarbete

Miljö

Vi har valt att arbeta enligt ett väl dokumenterat miljöledningssystem enligt ISO 14001:2015.

Läs mer

Städkompakt satsar extra mycket på kvalitet

Kvalitet

Vi har valt att arbeta enligt ett väl dokumenterat kvalitetsledningssystem enligt ISO 9001:2015.

Läs mer

Städkompakt är ett auktoriserat serviceföretag

Auktorisation

Vi är ett auktoriserat serviceföretag och är medlem i Almega. Vi följer aktuellt kollektivavtal för våra medarbetare.

Läs mer

Städkompakt är ett auktoriserat serviceföretag

Kontakta oss

Städkompakt i Stockholm AB

Elektravägen 31

126 30 Hägersten


Tel: 08-98 62 60

info@stadkompakt.se

Besöksadress

Städkompakt i Stockholm AB

Elektravägen 31

126 30 Hägersten

Genvägar

Om oss

Tjänster

Miljö

Kvalitet

Auktorisation

Offertförfrågan

Kontorsstädning, Butiksstädning, Fönsterputs, Golvvård, Trappstädning, Storstädning, Miljöstädning, Byggstädning, Mattvätt och Garagestädning åt företag och bostadsrättsföreningar till rätt priser i Bromma, Danderyd, Järfälla, Kista, Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Södertälje, Täby, Upplands-Bro, Upplands Väsby samt i övriga Stockholmsområdet.